Hur man säljer kläder online: De bästa återförsäljningssajterna och råd

Kläder måste vara rena, namnmärka, trendiga och i utmärkt skick. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Du kommer inte att bli rik av att sälja dina kläder, men du kan definitivt tjäna snabba pengar och hjälpa till att rensa ditt hem genom att bli av med de saker du inte behöver. Om du letar efter att sända en handfull kläder på högre nivå på nätet, börja med att kolla in kanadensiska webbplatser som Designer Swap, Own The Couture och The Upside för att se vilka som är mest meningsfulla för dina artiklar (lyxförsäljningsförsäljare med båda brick-and-mortel-platser och en e-handelsplattform, som VSP och I Miss You Vintage i Toronto och Turnabout i Vancouver, är ett annat alternativ). Du kan undvika mycket avkastning (på grund av felaktig storlek) från köpare och samla omedelbart intresse om du har storleken på storlek.

Om du har något som prissätts till kr100 så kommer det att sälja för kr80 och du får kr40 istället för kr50.

En annan bonus: Istället kommer dina donationer av kläder att gå till din skola eller en partner sak. När du har fyllt i den och skickat tillbaka den kommer du att ta reda på din totala betalning inom cirka två till tre veckor. Crypto comeback pro-rejestracja, det är designat med dig i åtanke. Därefter drar de en schablonprovisionsavgift på 7. Det betyder snabb frakt och solid förpackning. Det kan inte vara något enklare! Frakt betalas på förhand.

Föräldrar har en ständig ström av produkter att sälja när barn växer ut kläder, leksaker, böcker och utbildningsmaterial. Du måste lära dig de nödvändiga stegen för att få mer räckvidd och trafik, men när du har tagit hand om det så säljer du kläder online på nolltid, och du kan också starta ett heltidsarbete ur det. Liksom Jessica betraktar jag varje e-post, brev, mediemeddelande och bild som jag får från kunder som en gåva. Du måste vikta föremålet och all förpackning (för en fin touch och för att få bra recensioner från dina köpare kan du förpacka föremålen i lite trevligt färgrikt silkespapper). Om du gör dem för upptagna kan du ge människor val förlamning. Marginalkrav för dagshandel: känner till reglerna, spelar eller investerar du? De artiklar som accepteras kommer att prissättas av Swap. Terapeak är eBay marknadsföringsverktyg. Vissa marknadsförare kommer bara ut och säger: ”Det här är en anknuten länk.

Om du väljer det senare är appen tillgänglig för nedladdning på iOS- och Android-enheter. En annan destination för designervaror är online-sändningsbutiken Tradesy. Om du är redo att sälja kläder online som en fullfjädrad verksamhet, kan du överväga Shopify för att samla alla dina e-handelsställen på ett ställe. För populära artiklar lovar butiken att betala dig på förhand så snart de bearbetar dina postade artiklar. Du kan tjäna pengar på att granska kläder och andra modetillbehör. Vissa märken tenderar också att göra bra med kvinnor och andra klarar sig bra med män. Tänk också på att du kan få betalning antingen via PayPal eller som byte.

Du kan också välja att ge dem ut även om produkterna är tillräckligt bra för försäljning.

Hur du ökar dina vinster på Swap.com

Företaget grundades i Japan och har nu expanderat till USA och Storbritannien. Dra i kontakten på sociala medier, avslutningsavgift 35 per objekt för medieobjekt. Du kan ladda upp dina egna foton och organisera garderoben hur du vill. Även om de har lite av en backlog uppger företaget att det alltid letar efter exceptionella kläder och berättelser.

Du kan sälja följande originalverk på ArtPal:

Frågor

Webbplatsen är en riktig fest för de enkla och enkla att navigera och de förälskade artiklarna ska dö för. Det finns inte heller några meddelanden mellan köpare och säljare, så du behöver inte oroa dig för att prata med potentiella köpare. När dina produkter har sålts kan du skicka ett förbetalt kuvert eller be företaget om en hämtning hos dig. Andra ämnen liknande och relaterade till kläder skulle vara att sy, skräddarsy och reparera, barnmode, plus-mode, herrskötsel, mäns hattar, herrskor, promenadeklänningar, eleganta kläder för konservativa religioner, hiphop-mode, trycka din egen t- skjortor… vad kan du mer tänka på? Så idag tittar vi på idén att sälja kläder online, inklusive vad du kan förvänta dig och vad du kan få ut av det.

 • På grund av detta bör du försöka få så många högkvalitativa artiklar till den leveransen som du möjligen kan.
 • Säljare behåller också mycket mer av försäljningsintäkterna än de skulle genom en traditionell sändningsbutik.
 • Det är gratis att öppna en butik och lista skor på Kixify, men all försäljning är föremål för 8 procents provision.
 • Att sälja kläder online betyder snabbare kontanter för dig och mindre röriga garderober.
 • Tja, Lonisa, en IT-konsult på heltid och mamma till två, gjorde exakt det genom att använda Poshmark, en digital marknadsplats för återförsäljning av kläder, och gick bort med en cool kr5 000 på drygt ett års tid, för att inte tala om en sido stress. det går fortfarande starkt.

Sälj kläder på ASOS marknadsplats

Hur mycket betalade du för det? Folk blir uttråkade ganska snabbt på nätet, och såvida du inte säljer en sällsynt vara kommer köpare sannolikt att gå vidare till nästa säljare. Återigen kommer du troligen att behöva träffa någon för att sälja dem kläderna. Och det bästa är att, till skillnad från andra platser på nätet för att sälja kläder, kommer Mosh Posh att betala dig när dina produkter passerar granskningsprocessen istället för att vänta på att varorna säljs och levereras till köpare.

På vissa sätt är detta fantastiskt eftersom du inte kommer att se priset för dina artiklar, särskilt kan du glömma det och gå vidare med ditt liv genom att spendera din check. Det kommer också att ta hand om retur om köparen beslutar att skicka tillbaka din artikel. Det tar inte mycket tid att tjäna extra pengar från din garderob, eller hur? Att äga en modeblogg ger dig mer självständighet om hur du vill sälja dina produkter, och det ger dig också en möjlighet att växa ditt företag och bygga ett rykte för dig själv. Personliga finansnyheter, investeringsråd, affärsprognoser-kiplinger, detta kan vara i form av roller som frilansskrivning, korrekturläsning, onlinehandledning etc. Redan 2020 till slutet av 2020 försökte jag händerna på en klädföretag för roligt online på flera plattformar. Skyltdockor (min kom från Amazon) fungerar bättre än klädkläder.

Det Finns En Fråga Som Demokraterna Verkar Vara överens Om: Betala Lärare Mer

Se bara till att du gör dina läxor för att få det största slaget för pengarna. VarageSale är en webbplats för försäljning av garage som låter dig köpa och sälja föremål, inklusive kläder, lokalt. Fördelar och nackdelar med en generisk e-post som gmail vs.

 • Du måste kunna modellera eller hitta en modell att bära kläderna till salu, vilket är ett extra steg för vissa människor.
 • Låt oss börja tjäna pengar på eBay!

Var Ska Jag Börja?

I stället för att sälja föremål till konsumenterna, värda auktioner med fina smycken till mer än 700 professionella, välkända smyckesköpare. Registrera dig för ett konto och skicka ett objekt via ditt konto. Objekt måste användas försiktigt eller nya. SnobSwap är en avancerad säljesida som fokuserar på designerbitar för mindre pengar än du skulle betala i en butik. Spreadshirt är coolt, även om du inte skapar dina mönster kan du fortfarande anpassa kläder att sälja.

Säljare kan begära en saneringssats för att skicka in sina kläder, skor, handväskor och smycken för övervägande. Affiliate-marknadsföring innebär också att du inte behöver oroa dig för att tillverka, köpa, lista eller skicka produkter. Din lista kan avvisas om den inte köper VC: s strikta standarder. Om du behöver några extra sidokontanter och letar efter sätt att minimera dina utgifter kan detta definitivt vara för dig. Som sagt, det bästa sättet att sälja kläder på eBay är att höja sig över konkurrensen. Med kläder finns det alltid ett stabilt utbud och efterfrågan. Låt oss se hur du kan komma in på åtgärden.

Att erbjuda rabatter eller bonusar för shoppare kan hjälpa dig att skilja dig från tävlingen, och det är enkelt att göra. Om du vill sälja något från din garderob (endast för kvinnor) tar du bara en bild och skriver en kort beskrivning av ditt föremål. Det finns inga avgifter för att lista dina bilder och du kan ha full kontroll över din pris och marknadsföringsstrategi. Hon rekommenderar att du laddar ner företagets användarvänliga mobilapp. Förbättra din inläggskvalitet ännu mer genom att besöka Depop fysiska utrymme för att hyra deras fotostudio. 15 bästa vistelse hemma mamma jobb, 28 000 till 52 000 dollar. Tradesy hanterar resten. Detta var verkligen inte mängden pensionärer som kompletterar social trygghet som jag en gång hade föreställt mig. Cirka 60% av alla förfrågningar går inte någonstans för vårt lokala område.

Kredit Karma VD för besparingar i Amerika

Att sammanställa en stil som återspeglar vem du är är det som kommer att göra att köpare kommer tillbaka för mer ", säger Joan Costello, USA: s marknadschef på Depop. "Hennes mål var att fylla i lager så att hon kunde bli en "kläd" -säljare på eBay. Jag såg en möjlighet och tog den! Det är gratis att sälja på Tradsey, och du kan lista ditt objekt på några minuter. Det finns två sätt att sälja dina kläder: Tradesy kommer att förbättra dina foton så att de blir mer tilltalande för potentiella köpare.

 • Det kostar bara 0 dollar.
 • Se till att du säljer dina artiklar i rätt tid för att hålla dig på trend och få ut mesta möjliga av din försäljning.
 • Den planerar att använda detta kapital för att expandera i USA och tredubbla sin användarbas där.

Välja Var Du Ska Sälja Dina Kläder Online

Som med de flesta plattformar för begagnade kläder, om du har någonting som du har köpt nyligen men inte passar, är det mycket mer sannolikt att sälja än något från några år sedan. Du kan ofta hitta namnmärken eller designeretiketter på dessa rack. Gratis forex trade copier, 99 per månad eller $ 149 för livstid åtkomst! Ännu bättre, det finns olika sätt att tjäna pengar genom att sälja kläder på eBay! Det är här min älskade och pålitliga Terapeak kommer in för att rädda dagen och hjälpa oss alla att tjäna mer pengar! För att sälja onSwap.

Råolja53,01 + 0,56 (+ 1,07%)

När en försäljning har skett, ges avsändaren en förbetald etikett för att skicka föremålet till företaget. Nu tänker jag starta min onlinebutik för att följa dessa steg. För närvarande kan kanadensare inte sälja till populära internationella webbplatser som lyxfokuserade TheRealReal och prisvärda fave thredUp ännu, även om du kan shoppa ett brett utbud av begagnade kläder på dessa plattformar. Återigen, eftersom en köpare inte försöker använda ditt föremål, är det viktigt att beskriva det tydligt och noggrant.

Swap tar hand om hanterings- och leveransprocessen för din bekvämlighet. När det gäller kläder har kunderna bara bilder för att hjälpa dem att avgöra om de gillar ett föremål eller inte. Tack vare appar som Printify och Printful har processen att designa och leverera dina egna skräddarsydda kläder strömlinjeformat och förenklats. Men de är mycket selektiva med vem de tillåter att lista och sälja föremål på sin plattform. Så du måste fortfarande vara uppmärksam på din feedback och du måste fokusera på att ta bra bilder på kläderna du säljer. Det har till och med en kategori för tillbehör, som modeglas, bälten och klockor.

Netflix, Disney-aktier släpper nyheter om Apple TV + -priser

Jag har hört vissa klaga på irriterande köpare. Detta skulle ge mig en bra uppfattning om att det här skulle sälja. Till exempel måste du ha minst 15 artiklar listade hela tiden, vilket kan vara en fråga. Den måste antingen vara handgjord eller vintage (över 20 år). Garageförsäljning skulle också vara ett annat alternativ, även om det återigen är betydande benarbeten. Gå till fliken "Rensa" på thredUPs webbplats och välj "Beställ en sats. "

Hur Man Säljer Kläder Online För Pengar

Vi älskar detta citat från dot com business supremo Seth Godin - det sammanfattar hur om du vill sälja online, dina produkter är kritiska. Du kommer att skriva ut en etikett och skicka in kläderna som skickas tillbaka för minst kr30. När säljare har kläder som inte är höga biljettartiklar som en individuell bit matchar de dem med andra föremål (inklusive smycken) för att skapa en färdiggjord outfit. Byt, som andra online-försäljningsplatser, är ganska picky när det gäller kläderna den väljer att sälja, men med goda skäl. De vill också ha saker som är säsongsmässigt lämpliga, så att skicka bort dina vinterwollies är inte riktigt något du behöver göra på sommaren.

Om du väljer Trade-In-kort kan du handla hos över 700 återförsäljare som accepterar det. Webbplatsen vänder sig till en global publik och fungerar på ett hybridsystem som kombinerar delar av en traditionell sändningsbutik med peer-to-peer-försäljning. Vissa sändningswebbplatser, som ThredUP, tar fotona och skriver beskrivningarna åt dig. allt du behöver göra är att skicka in dina artiklar. Chegg har ett rykte för att vara en lärobok och handledning resurs. För artiklar över kr15 tar Poshmark 20% provision och du behåller 80%. Säljer på marknadsplatser:

Jag rådde henne att gå igenom kläderna och bestämma deras värde som en individuell vara. Alert: crypto dusting är en ny typ av blockchain-skräp som korroderar rykter och påverkar cryptocurrency aml. Med den här webbplatsen som köper och säljer kläder, handväskor, skor och accessoarer för kvinnor och barn, skickar du bort dina kläder i en väska med en förbetald adressetikett och väntar sedan för att se vad de är värda. Kidizen är en av Lynns favoritplatser för att sälja barnkläder. Och i de flesta fall kommer försäljningsavgiften inte att överstiga 10 procent.

Först Måste Du Ladda Ner Appen.

Här delar representanter från de översta försäljningswebbplatserna och framgångsrika avsändare både sina tips och tricks för att få så mycket pengar som möjligt. Skriv ut din porto online eller via säljaren snarare än att gå till postkontoret. Här är några ytterligare resurser för att hjälpa dig med att skapa en online-kurs:

Vi talade med kraftsäljare och topplånare från olika återförsäljningsmarknader för att få reda på hur de gjorde sina sido-hustles till fullständiga företag. Det är tillgängligt för nedladdning på Google Play för Android-användare. Den nya europeiska lagen om dataskydd kräver att vi informerar dig om följande innan du använder vår webbplats: Företaget tillkännagav fredag ​​att det hade samlat in 62 miljoner dollar i en finansieringsrunda under ledning av New York-baserade riskkapitalföretag, General Atlantic. Varför inte tjäna lite extra pengar för dina en gång älskade kläder genom att sälja dina begagnade kläder online! Så, allt du behöver oroa dig för är att knäppa några val och utarbeta en beskrivning av ditt föremål.

Etsy tar ut en 3. Samla alla kläder du planerar att sälja online och utvärdera mot dessa riktlinjer. Du kan bokstavligen hitta allt du letar efter på eBay. Om du är villig att lägga in lite arbete och sälja dina gamla kläder online kan du sitta på en guldgruva.

Se Till Att Dina Kläder Säljer

Du läste det rätt. Dina foton bör visa tillståndet, men du vill också vara ärlig. Det minsta du kan göra är att få lite pengar tillbaka till dem. Den 31-åriga fastighetsmäklaren från Charleston, South Carolina, säger att hon "tappar" sina barnkläder, säljer kläderna som de växer ut och använder intäkterna för att köpa nyare föremål från favoritmärken som Matilda Jane Clothing, Hudson och Shrimp & Grits Kids. När din onlinebutik har installerats kan du ladda upp så många listor du vill, interagera med blivande köpare och övervaka försäljningsaktivitet. Du kan få en gratis 14-dagars testversion av Shopify, och därefter kan du välja mellan flera olika planer som börjar på kr29 per månad. Det är dags att börja raidera på din garderob eller prova att samla in några kläder från sparsamhetsbutiker eller auktioner om du vill vända dem till ett högre pris. Bästa forex mäklare 2020, när allt kommer omkring kan marknaden vara en konstig och skrämmande plats ... ... Bästa aktiemäklare för dagshandel 2020, finns det bara en statisk "info @" kontakt e-post tillgänglig eller finns det alternativ som telefonkontakter och en livechattwidget? Så handeln inte där ensam. Bifoga förbetalda frakttiketter och släpp vid närmaste paketet för leverans (eller skicka en begäran om att den ska hämtas på din plats).

Beställ bara ett kit, fyll påsen och skicka in den. Poshmark är vansinnigt lätt att använda och en av de bästa platserna att sälja kläder online. Ta hänsyn till fotokvalitet och belysning. ANNONS Tack för att du tittade! Hur passar det? Du kan använda deras Payout Estimator för att få en uppfattning om hur mycket pengar du kan förvänta dig för dina kläder.

Klicka här för att utforska andra sätt att tjäna bra pengar!

Vid Denna Tidpunkt Blir Du Också Ombedd Att Ställa In Fraktkostnaderna Och Bestämma Om Du är Beredd Att Sända Varan Internationellt, Vilket Vanligtvis är Dyrare.

Den genomsnittliga försäljningen är cirka kr15 så var beredd att förhandla om dina priser. Förse med detaljer: Om dina mönster säljer kommer CafePress att ta hand om all fakturering, frakt och allmän kundvård för dig och du kommer att få en provision (vanligtvis 5-10% av försäljningspriset). 50 sätt att tjäna pengar: maximera, skapa och öka din inkomst. Undantagen inkluderar artiklar som har familjevärde, känsla eller minnen. Från tydliga, väl upplysta foton till en spännande beskrivning, gör vad du kan för att göra din lista tilltalande för köpare. 5 procent transaktionsavgift och en 3% betalningsbehandlingsavgift (och endast 20 cent för att lista en artikel). Realistiskt är det värt att ta sig tid att shoppa och ta reda på vilka alternativ som fungerar bäst för din stil och kläder.

Crossroads är en fysisk och online sändningsbutik. Men du kan hitta och lista högre dollar och lägre kostnadsposter. Jag har sett det gång på gång. När vi fortsätter att använda KonMari-metoden för att decluttera våra garderober tittar vi på sju fantastiska sajter som erbjuder att röra sig från att köpa och sälja kläder. Kvalificeringskriterierna är följande: På samma sätt lindrar Welch allt i mjukpapper och skickar ett handskrivet tackmärke i varje paket.

Med namn som Smocking Hot Mamas var Facebook-grupperna hennes första utflykt till världen av online-försäljning. Skapa bara ett konto, ladda upp en bild av dina kläder, lägg till några mindre detaljer och du är redo att börja sälja. Men du kan också använda sociala mediesajter och goda gamla klassificerade webbplatser för att bli av med några av dina garderober. Bästa online-mäklare för dagshandel i oktober 2020, varje handlare behöver dessa, och för varje handlare kommer de att vara annorlunda. Sparsamhetsbutiker är Jaimeys främsta lagerkälla. Du är helt ansvarig för att hantera frakt och betala fraktavgifter.

Schoola

Återigen, eftersom det är en plats för tillverkare, är Etsy en säker plats och människor kommer att känna sig säkra på att köpa därifrån. 99 till 80 procent av priset på varor som anges för kr300 eller mer. Jag är här för dig! Genom att klicka på Fortsätt nedan och använda våra webbplatser eller applikationer, godkänner du att vi och våra tredjepartsannonsörer kan: Knäpp en bild, ladda upp den, fyll i beskrivningen och du är i affär!

Din Egen Modeblogg

Den enda fången är att dina grejer måste tillgodose människor i 20-årene, eftersom det vanligtvis är som använder webbplatsen. Bitmain antminer s9 amazon bitmain antminer u1 usb 16 gh s bitcoin miner - unity one east. 50 för sålda varor mindre än kr50, eller en provisionskurs på 19. Dessutom kanske du kan rikta dig till en målgrupp som är mer benägna att vara intresserad av de typer av kläder du har. Om det emellertid inte är något problem är det ett av de bästa alternativen för online-sändning. Så ombildade hon sina foton med naturligt ljus och lade till ett collage med detaljbilder för att visa upp plaggets karaktär. Det finns många saker du kan sälja innan du flyttar - möbler, apparater, böcker, gammal elektronik... och såklart: Crossroads erbjuder 50% utbetalning av försäljningspriset som butikskredit, eller 30% av försäljningspriset som direkt kontant tillbaka.

Om en av butikerna är nära dig kan du också gå personligen istället för att skicka kläderna. Varor som säljs på Worthy måste värderas till minst 1 000. Men du måste göra det med alla produkter du säljer på eBay (eller någon annanstans för den delen).

Trots ett Internet-rykt är det inte sant att Marie Kondo sa att vi alla borde ha bara 30 böcker. Ett alternativ är att köpa nya kläder. Racked publicerar inte längre. Provisioner är 50% -70% men de dikterar försäljningspriset i sin helhet. Så när någon betalar mer får de inte en bättre kvalitetsprodukt, de får en tagg med ett varumärke.

Använda Mercari för att tjäna extra pengar

Tänk om jag sa till dig att du kunde hitta 500 i din garderob? Du kan också bestämma om du ska betala för frakten eller köparen kommer att göra det. Det är enkelt att registrera dig, du behöver ett PayPal och skapa sedan din onlinebutik. Det finns många sätt på nätet för att få bästa möjliga värde för dina oanvända kläder. Se till att alla kläder är nyvättade, fria från fläckar, hårdjur och lukt. Det är det perfekta alternativet om du vill ha en enkel inställning för att kontrollera om du öppnar en online klädaffär. Om du har gamla eller skadade kläder som inte är lämpliga att sälja kan du prova att cykla upp dem istället!

 • ”Jag sålde den röda Kate Spade-klänningen som jag älskade, och det var en enorm affär eftersom jag var så upphetsad och över månen när jag köpte den för mig själv.
 • Vissa säljare drar in så mycket som kr300 000 per år, sade hon.
 • Du kommer att göra någonstans från 20-60% av varje försäljning kontant eller mer med ett byte.
 • Då är det dags att städa ut din garderob och undersöka den bästa appen för att sälja kläder online.
 • Det bästa med Depop är att du inte behöver betala något för att lista objekt på appen.
 • Sätt det på ASOS Marketplace och sälj det!

Hur Fanny Moizant odlade Vestiaire Collective från en liten lägenhet till en lyxig återförsäljningsgigant

De fungerar bäst för butiker som är igång. Detta inkluderar att kunna tjäna pengar på att sälja kläder online. Renee noterade ett par jeans för 100 dollar - visserligen en tuff försäljning - och de satt i hennes Poshmark-butik i månader.

Dessa inkluderar: