Hur Man Bygger En Dagshandeldator (även På En Tätt Budget)

En pålitlig handelsdator bör ha minst 8 GB RAM. ”Så du börjar förmodligen söka efter: Jag skulle starkt föreslå att göra en del undersökningar och sedan kontrollera priserna på eBay. Det har en anständig batteritid på 5-6 timmar medan du surfar på webben eller utför några grundläggande uppgifter.

Vilken typ av dator använder du för handel? Med nyare modeller ute är SSD: er nu mycket billigare än de brukade vara, så inte billig på den här killarna! Målet är att undvika att din maskin låses fast när försäljningsfönstret går ut på en 9: Du vet antagligen nu, ju fler giga- och terabyte du har till ditt förfogande, desto fler program kan du lagra. Du kan ha en modern ergonomisk stol eller en älskad och välanvänd kontorsstol, eller du kanske till och med vill handla stående. (Cheesy, men vem bryr sig :) Detta är en DAY-TRADING eller STOCK TRADING-dator och är optimerad för exakt det. Hur man börjar dagshandeln 2020 för nybörjare, anledningen till detta är att lager är begränsade i utbud i mer eller mindre utsträckning eftersom de representerar aktier i ett företag. ASUS-datorer är inte bara för dagshandel med aktier.

 • Nästa diagram är våra resultat hittills från idag med en vinst på kr20.431.
 • Programvara för handel med Bitcoin-dagar - När marknaden fortfarande växer finns det nya alternativ som dyker upp varje månad.
 • Jag byggde min inställning också för att spela, producera musik, videor och andra saker så att vissa komponenter är något överdödiga för bara enbart handel och min hemmakonstruktion byggdes 2020 men det är fortfarande starkt!
 • Andra skärmar är ett alternativ, speciellt eftersom de nya LED-skärmarna väger mindre än ett pund och är på tabletter.
 • Programvara för fri dagshandel kan tyckas vara en ingen brainer till att börja med, men om det kommer med uppoffring av tekniska verktyg som kan förbättra handelsbeslut kan det kosta dig i det långa loppet.

Som sagt, vissa bilar har 6. Utöver antalet kärnor är processorns hastighet viktig. 8 GB LPDDR3 RAM. Här är min favoritbildskärm efter otaliga timmars forskning. Dessa kostar cirka kr50 vardera. Detta är inte den senaste bärbara datorn från Asus eftersom den släpptes i slutet av 2020. Du får samma 8: e Gen-processor som ovanstående Acer Aspire i. Din dator måste vara lika kraftfull, robust och snabb som dina handelsbeslut.

Den goda nyheten är att det finns fantastiska bärbara datorer för en mängd olika prispunkter.

Tillie Allison

Färdighet) 16 GB (ADATA) 8 GB (G. Frågan blir nu, vilken är bäst eller vad behöver jag verkligen för handel? Kartläggning - Smarta handlare kommer vanligtvis att kartlägga priser i kartprogram.

Dessutom ersätter den nyinförda Touch Bar den traditionella funktionstangenterna på toppen av tangentbordet med något mycket kraftfullare. Lika viktigt att ha en säkerhetskopia för din dagshandel är att ha en internetuppkoppling. MicroATX - mycket mindre än standard ATX.

Dessa är bra (och lite dyr) eftersom det inte finns några rörliga delar. Jag föreslår att du börjar med ett bra kärnsystem som du lägger till när du vill expandera. Förutom att det är en power-back-up-enhet har UPS en annan viktig roll. Matrox och ATI erbjuder solida videokort som kostar mellan kr250 och kr500. Det finns ingen anledning att fresta ödet och se hur länge det kan pågå - det är dags för ett nytt. Dessa 8 bärbara datorer matchar systemkraven för handelsprogramvara som MetaStock, eSignal, NinjaTrader och mer.

 • Det bästa sättet att mäta om dessa artiklar är till hjälp är via feedback från DIG.
 • Det är alltid viktigt att ha en bärbar dator eller en dator som är installerad med lämplig handelsprogramvara så att du kan byta inställningar ganska snabbt om det finns ett maskinvarufel.

Flera Bildskärmar

Jag lyckades hitta en begagnad bildskärm som hade lite slitage på kr184 CAD som skickades till min dörr. Som ni ser är detta inte det mest kraftfulla systemet i denna lista, men om du behöver en vacker, stor och en bekväm skärm på ett AIO-system, är detta enligt vår mening den bästa stationära datorn för dagshandel. Inte för att det här är en dålig sak i sig, eftersom du kommer att kunna spara en anständig bit av förändring helt enkelt för att den är renoverad, men mest för att det begränsar garantin du får. Forex demo-konto ingen insättning, du kan också ansluta ditt robotkonto till flera binära optionsmäklare. Köp aldrig någonsin en HP-bärbar dator för handel. När du har tjänat pengar på aktiemarknaden kan du uppgradera bildskärmarna, fästa dem på en vägg och organisera dem genom att skapa din egen professionella bildskärmvägg.

Kartläggningsprogramvara - Dessa hjälper dig att dechiffrera marknadsförhållandena, så leta efter programvara som håller deras diagram användarvänliga eller till och med erbjuder anpassningsalternativ. När du gör några tunga uppgifter kan du fortfarande få 3-4 timmars batteritid som är bra. När jag började med dagshandel som nybörjare för ungefär 20 år sedan hade jag ingen handelsdator.

Topp 8 Bästa Verktyg Och Program För...

Att köra din bil som ett stadsblock är lika vettigt som att gå till Kalifornien från New York. ATX - moderkort med normal storlek med fler anslutningar ombord - fler USB, hårddisksatakontakter, videokortsplatser etc. Det största argumentet varför handhållna enheter kommer till kort är deras förmåga att stödja tillräcklig dataövervakning i realtid.

En av de bästa sakerna med en Falcon-dator är hur många bildskärmar den kan stödja. Hon säger att handeln har gett henne förmågan att njuta av livet utan att vara bunden till ett heltids företags dagjobb. 0 och en SD-kortläsare tillgänglig på den här bärbara datorn. Inte tillräckligt med RAM kan lamslå hela systemet. (2 för diagram och L2 och den tredje för sociala medier/nyhetsflöden/aktiescannare). Allteftersom tiden går kan du kanske investera i fler och större datorskärmar för att visa flera diagram. 7 sätt att tjäna pengar online och få betalt inom 24. Den bästa programvaran kan också identifiera affärer och till och med automatisera eller utföra dem i enlighet med din strategi.

 • Jag antar att en aktiehandlare kanske inte har den högsta preferensen för visning.
 • Medan de flesta grafikkort kan hantera högst två skärmar, kan de flesta professionella handlare ha upp till fyra.
 • Priset kommer att variera baserat på urvalet. Så välj det som du föredrar.
 • Kräver din dagshandelsstrategi nyheter, diagram, nivå 2-data, exklusiv anslutning till vissa marknader (som OTC), specifika dataflöden etc.
 • I en perfekt värld skulle vi inte behöva en säkerhetskopieringslösning, men vi lever inte i en perfekt värld.
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD.
 • Fristående bildskärmstativ är den bästa typen - dessa vilar på egen bas.

Fördelarna Och Nackdelarna Med En Anpassad Handelsdator

Vi uppskattar våra kunder och vet att hjälpa våra kunder att lyckas hjälper våra företag att lyckas. Det är därför vi alltid uppmanar investerare att investera i deras utrustning, programvara och kunskap. Men det är där likheterna slutar. Det finns fortfarande billigare AIO-stationära datorer, men vi rekommenderar dem inte eftersom hårdvaran är ganska svag.

Pengar spenderade väl enligt min mening. Ingen 3G - 3G är för smartphones och barn som spelar spel. Kom ihåg att du inte behöver bygga en mycket dyr datorinställning när du först börjar. Ditt internet måste hålla jämna steg med den strömmen med ständiga data. Att uppgradera ditt RAM eller köpa ytterligare RAM i en ny dator rekommenderas starkt för handlare. Ta dig tid och undvik potentiell huvudvärk på lång sikt. Gå till Falcon Trading Computers för de bästa handelsdatorerna.

Processorn är ansvarig för hur många uppgifter din dator kan utföra per sekund.

Charles Lewis

Några av delarna är byggda när systemet beställs och EK är baserad från Slovenien, så jag kanske väntar lite innan jag bygger datorn, men jag vill att det ska göras rätt. En dators hårddisk är där alla dina data lagras. Det finns mer åt det! Du kan välja att antingen köpa eller bygga ett handelssystem från grunden. Många planerar jag inte att använda just nu, men med dem på moderkortet minskar chansen att ett framtida behov kräver att jag får en helt ny dator. Den här versionen har anständiga högkvalitativa datorkomponenter på marknaden och har en genomsnittlig kvalitet och skulle enkelt kunna göra jobbet för dagshandel och swinghandel. Ett enkelt exempel: Min nya Lenovo-bärbara dator hade bara två USB-portar, och det skulle inte tydligt minska den.

Med handel behöver du inte så mycket så att du kan komma undan med en 250 GB, som den här för 129. Detta är bra för en näringsidkare eftersom du inte behöver oroa dig för laddningen när du hanterar siffrorna. Våra kunder älskar det här fallet!

I mina tidigare inlägg har jag redan berättat att Apple-bärbara datorer är en av de mest pålitliga bärbara datorerna på marknaden och det är anledningen till att jag föreslår igen. En bra internetanslutning är allt du behöver för att kunna handla var som helst. På grund av detta är det viktigt att veta vad dina behov är så att du kan söka efter den maskin som passar dig bäst. Välj den som ger snabba laddningstider på webbsidan och inte får din handelsprogramvara att fördröja. Vi håller oss med Nvidia på grund av dess starka varumärke, pålitlighet och banbrytande bearbetning.

Hur Många Bildskärmar Behöver Du?

Ja, det här är orsaken! Precis som i alla affärsföretag är utrustning ett måste och dagshandel är inget undantag. Till det här priset är byggkvaliteten rimligt väl tillverkad skulle jag säga. Blueauracomputers. Låt denna installation gå live.

Kom ihåg att du inte behöver bygga en kr3000 + datorinställning när du börjar. Beräkna hur mycket datorkraft du behöver, detta inkluderar processortyp och hastighet, RAM och disklagring. De flesta av de andra komponenterna knäpps bara ihop, men slangarna för vattenkylning måste dirigeras speciellt till varje komponent.

Nu vill jag avslöja för första gången att jag har följt alla dessa toppdagshandlare utan stopp i mer än tre år! Men för att detta ska hända måste du börja med att investera i en av de fantastiska stationära datorer som finns tillgängliga. Om du har handlat med lager länge är det troligt att du har en aning om hur bra ett 8 GB RAM-minne kan bli särskilt när du är i par med en bra processor.

Om du vill visa upp ditt dagshandelkontor, gå vidare och lägg upp några bilder här.

Futures Trader Spotlight: Marty “Pit Bull” Schwartz

Oavsett om du är helt ny inom handelsbranschen eller om du är en mycket erfaren investerare bör du noga överväga vilken typ av handelsdator du ska köpa. Om inga möjligheter identifieras under den angivna tiden, kvadrerar du positionen med förlust. Den andra typen använder en klämma för att säkra den på skrivbordet. Jag skulle faktiskt rekommendera att en HP-bärbar dator aldrig köps i allmänhet. Vi får mer positiv feedback med det här fallet än någon annan.

De är välbyggda med kvalitetskomponenter som håller länge. Innan vi går in på de bästa valen, låt oss höra några vanliga frågor som folk ställer om handel med bärbara datorer och stationära datorer. Gruvutrustning uthyrning, nivi ser också produkten som ett billigare och snabbare sätt att delta i nätverk som Lightning. Huvuduppgiften för din handelsdators grafikkort är att visa informationen som kommer ut som ett resultat av de processer du kör för närvarande. Om så är fallet, ingår dessa i programvaran eller skulle näringsidkaren behöva prenumerera på dem separat från andra källor och därmed öka kostnaderna?

Handelsprogramvara (plattformen)

Under åren använde jag pengar på CPU-uppgraderingar och använde snabbare internetanslutningar. MCX-analysprogram - En av Tim Sykes rekommenderade handelsprogramvaror. Vissa CPU: er har flera kärnor som gör det möjligt för dem att bearbeta olika uppgifter separat, vilket dramatiskt kan förbättra deras prestanda jämfört med handelsdatorer med en enda dag. Moderkortet jag har valt är ASUS X99 Deluxe II. Även om visningskvaliteten inte kan tävla i samma liga som MacBook Pro eller Galaxy Book S, erbjuder VivoBooks skärm ljusa färger och en anständig mängd utrymme för de flesta tekniska analysverktyg. PC: er möjliggör mer anpassning och uppgraderingar, men bärbara datorer kan också ha bra specifikationer.

Så medan CPU är ansvarig för ta king-kommandon och kör dem, utan tillräckligt med RAM, kan du inte ens ha dessa applikationer öppna samtidigt till att börja med att skicka dessa kommandon. RAM (Random Access Memory) är en viktig egenskap eftersom den beskriver datorns kapacitet att köra flera program samtidigt. Om du är brittisk, gör dina läxor och ta reda på vad den bästa handelsprogramvaran specifikt för Storbritannien är. Ganska ofta blir minnet en flaskhals när handeln med många diagram och andra handelsverktyg öppnar på en gång.

Poäng Att överväga Med Denna Byggnad:

Bärbara datorer av bästa storlek beror mer på vilken typ av handel du kommer att göra. I det här inlägget kommer vi att dela våra favoritval för både bärbara och stationära datorer för handlare. Processorn är byggd på en 7nm 64-bitars Octa-core-teknik med en klockfrekvens på upp till 4. Du bör definitivt hålla dig borta från detta erbjudande. Handelsprogramvara kan vara ett odjur.

Vi listar alla demo-konton för handel här. Jag betalade också cirka kr70 för en trevlig bärbar mus. Strömavbrottet behöver inte vara en enorm händelse. Det enda vi kunde välja med det här skrivbordet är att hårddisken fungerar med 5400 RPM vilket är lite långsamt. Om din handelsapplikation inte stöder dual-core-processorer kan du inte få ut det mesta av dem.

Handelsdatorjämförelse (pre-build Kontra Självmontering)

Så låt oss ta en snabb paus från handeln och prata om handel med datorer. De bästa handelsdatorerna i världen kommer ofta att ha mycket mer RAM än din genomsnittliga speldator, eftersom de flesta spelare faktiskt inte behöver mycket RAM (de kör trots allt ett program). Du behöver egentligen inte en anständig processor eftersom din dator inte kör otaliga beräkningar samtidigt.

Våra moderkort har 12-16 spänningsregulatorer vs. Den genomsnittliga handlaren kommer att köra många processer samtidigt, så RAM är mycket viktigt. GRAFISKA KORT Om du planerar att använda flera skärmar kommer du att ha ett starkt grafikkort. Dessa är bra (och lite dyr) eftersom det inte finns några rörliga delar. Å andra sidan, om din internethastighet knappt kan nå 100 MBps, kanske du vill byta till en annan leverantör eller till och med gå för fiberoptik. Den här datorn har många klockor och visselpipor. Antag att aktieinnehavet ABC är tvånoterat på både New York Stock Exchange (NYSE) och på Nasdaq.

Detta är ett annat område att utvärdera, eftersom många mäklare erbjuder backtesting-funktioner på sina programvaruplattformar.

Handelsmonitorer

Kom ihåg att vi är här för att hjälpa till med alla dina teknikrelaterade frågor. Om du arbetar hemifrån eller någon annan plats som kontor, har du inga problem med det här. På så sätt kommer du att kunna få realtidsmarknadsdata och göra en köp- eller säljorder utan någon fördröjning. Spel-bärbara datorer är snabba och utrustade med betydande processorkraft som gör att du kan utföra handel och handla mjukvara sömlöst. Du får fler frågor och kommentarer än du kan föreställa dig. Vi kan tvinga dessa större maskiner att gå snabbare.

För närvarande behöver vi fortfarande detta extra inre utrymme för att lägga till de mest kraftfulla processorer, RAM, grafikkort, moderkort etc. Detta är en av de största missuppfattningarna och jag vill att mina läsare ska veta att detta inte är en spelbärbar dator. Se till att när du jämför programvara, kontrollerar du först recensionerna. Att spara ännu mer pengar är också möjligt.

I full avslöjande och öppenhet förlorade vi pengar idag på våra stängda positioner hittills. Oavsett om du föredrar att anpassa ditt handelsskrivbord på egen hand, med en vän, eller om du planerar att köpa en av de förkonfigurerade datorerna från en av de leverantörer vi nämnde, är det helt upp till dig. Jag planerar att hålla mig till Windows 7 tills rapturen. Du kan köpa någon av dessa 5 bärbara datorer för att köra programvaran för aktiehandel som du vill använda. Dagshandel är en komplicerad process som kräver betydande resurser för att dina strategier ska kunna tillämpas på lämpligt sätt. Överkomplicera inte saker.

Vad behöver jag för att komma igång med Day Trading?

Ett absolut minimum av 8 GB RAM rekommenderas, men en mer solid 12 GB till 16 GB (eller mer) skulle vara mycket bättre. Det är frustrerande att höra handel kategoriserad på detta sätt. 361 totala kostnaden för F-37GT: Om du inte är säker på vad du ska göra, fråga platsen du köper det om de kan installera det och de kommer förmodligen att ta ut en nominell avgift för att göra det. Det räcker med ett handelsprogram, MS Office och ett antivirusprogram. De flesta HD-skivor är billiga vilket är anledningen till att de flesta bärbara datorer nu om dagen har massiva terabyte hårddiskar. Varje handelsdator som byggts eller köpts under 2020 borde ha en SSD-enhet som den primära startenheten.

Ett anständigt batteri och andra komponenter. Om du inte kan få tillgång till kabelinternet måste du förmodligen bita kulan med DSL. Om vi ​​skulle begränsa det till ett märke skulle det vara ASUS. Så vad är en "handelsdator"? Efter felet med HP-maskinerna sålde jag båda på Ebay och återvände till Dells trogna händer.

Den här datorn byggdes/optimerades i oktober 2020 och är monterad med de bästa, billigare delarna som jag kuraterade åt dig. Skärmtrasor är i princip ryggraden som håller dina bildskärmar. Mitt råd här skulle vara att gå med så många bildskärmar som du tror att du skulle behöva se all din information och sedan ta bort en till. En Falcon-dator kan kanske vara den bästa datorn för dagshandel på grund av dess kraft, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. Prestanda och tillförlitlighet - I en bransch där några sekunder kan ändra resultatet av en handel betonar vi vikten av både prestanda och tillförlitlighet tillsammans.

Datorer

Bärbara datorer är i allmänhet lite dyrare och är vanligtvis inte lika lätt att uppgradera över tid, vilket innebär att du kanske måste byta ut den på några år. Detta ger dig en 10-punkts multitouch-display som inte lämnar något till slumpen för att du får en minnesvärd tittarupplevelse. Och det är där jag är idag. Du har många alternativ här, men i slutändan vill du helst ha något som kan stödja 3-4 bildskärmar direkt.

Vanliga Frågor

Ta detta erbjudande innan det går ut. Vi förlorar ibland... Kostnaden för denna tjänst kan variera mellan kr50 och kr100 per månad. Först och främst bör vår valbara handelsdator vara tillräckligt bra för att vara en bra artist i minst 3 år med följande minimikonfiguration: Handlare som enbart använder den bärbara datorn för handel kan komma undan med att ha bara en dator men dessa dyker in i mer detaljer om handel med datoruppgifter nedan! Av min hela Bali-resa var mitt favorithandelskontor i Ubud, i en mycket avskild och privat villa med utsikt över rispatties och de lugnande ljuden från en sjö i bakgrunden.

3-tums bärbar dator med 1440 × 900 vilket är ganska ovanligt i dag. De flesta bärbara bärbara datorer kan köpas på en extremt rabatt som renoveras eller används. Sedan leds vätskan genom en radiator, liknande vad som kan finnas på en bil, för att kyla ner vätskan innan den pumpas igen igen. 6 port USB-bärbara skärmar för att ha en på varje sida för en horisontell trekonfiguration. Som du antagligen kunde gissa är ditt grafikkort ansvarigt för att hantera alla videor, grafik och allt du ser på skärmen. ASUS VivoBook F510 är utrustad med en 8: e generationens Intel Core i5-8250U-processor som ger tillräckligt med kraft för dagliga handelstjänster som surfning, marknadsanalys och kartläggning. En åttonde generationens Intel Core i5 8250U-processor ökar prestandan upp till 40% jämfört med föregångaren, vilket innebär att det är en snabb och kraftfull maskin. Men för en dagshandel nybörjare standarden är tillräckligt bra.