33 Legit-jobb online där du kan tjäna kr50 000 + hemifrån (2020)

Detta kan vara för en ljudbok, en video eller till och med en podcast (bara inte din egen). Och som sagt, jag har upplevt detta från första hand. Det är här du kan komma in som specialist på Facebook-annonser.

Eftersom det bokstavligen finns tusentals webbplatser och bloggar på webben är den potentiella marknaden obegränsad. Om det finns en nisch som du är intresserad av och du kan bygga en anständig publik runt den, är det ett otroligt sätt att tjäna pengar online på att starta en blogg och använda affiliate-marknadsföring. Här är ett utdrag från deras webbplats som förklarar lite mer om dem: Börja med att ta andra kurser du är intresserad av:

 • De har också korta undersökningserbjudanden som du kan fylla i för pengar.
 • Installera bara appen och registrera dig själv med Foap (som är gratis förresten).
 • Han använder det främst för att tjäna pengar tillbaka i livsmedelsbutiken, men appen har sedan dess expanderat till att erbjuda pengar tillbaka för online shopping.
 • Det finns gott om möjligheter för bedrägerier i den här branschen, så du måste vara försiktig.

Detta säkerställde att han visste att innehållet redan var värdefullt för hans publik. Hitta alla deras listor och se hur de listar artiklarna som de säljer. Det finns många mammor som inte har tid att göra hemlagad mat till baksäljning och fester och familjer som vill ha en högtid utan problem. Om du har färdigheter att göra det här jobbet, ansök och njut!

 • Anledningen till att jag slutade (bortsett från att det var ett enormt slöseri med tid) var att det inte fanns fler annonser att klicka på!
 • Djurälskare kan starta hundpromenader eller hundsammanträde med appar som Rover, Wag eller DogVacay, eller genom att dela tjänster på community board eller via word of mouth.

Onlinehandledning

Få betalt för att gå ner i vikt genom HealthyWage eller DietBet. Det är möjligt att sälja dina produkter till lokala förbipasserande, online med Shopify och även via appar som Craigslist. Denna infographic om du beräknar din freelance timtakt kan hjälpa dig att bestämma vad du ska debitera. Har du en djup bariton? Men det är inte så illa om du tänker på det.

Om du har drömmar om att sälja din egen bok, gör Amazon det enkelt att själv publicera din Kindle eBook gratis. Människor har fallit för nätverksmarknadsföring, pyramidscheman och affiliate-marknadsföringsbedrägerier sedan innan nätet började. Här är de bästa pengarna tillbaka: Men du bestämmer dig för att prissätta dina klasser, kom ihåg att köparen vill känna att de får mycket för sina pengar. Skillnaden mellan binära optioner och forex, detta är en strategi som är bäst känd för att presentera en möjlighet för näringsidkaren att undvika valet CALL och PUT men istället sätter båda på en vald tillgång. Det kommer att verka frustrerande i början.

Priserna ligger i genomsnitt på kr32, kr28 och kr26 per timme för respektive fjärrskrivning, redigering och korrekturläsning. Är du trött på att stressa med pengar hela tiden? Jag misstänker att du i bästa fall kan tjäna några hundra dollar extra varje månad. Har du gjort några bra pengar med dem? Om du redan har en aktiv blogg eller webbplats kan du tjäna extra inkomst - helt passiv inkomst vid det - genom att lägga till affiliate-marknadsföring på din webbplats.

Sälj Dina Egna Saker

Men det finns massor av människor som gör mycket mer än jag på sina podcast. Dessa företag erbjuder dig chansen att registrera dig och sedan få betalt för att svara på frågor eller ge din åsikt om en rad produkter och tjänster. Gemenskapsdrivna plattformar som Savvy.

Sälj Oönskade Presentkort

Med LiquidSpace kan du hyra kontorslokaler till dem som behöver det. Det finns massor av människor som tjänar liv på YouTube genom att skapa videor. Klicka här för att gå med och få kr5 bara för att registrera dig!

Det är ett legitimt sätt att tjäna pengar online och kräver mycket små startkostnader. Det är inte heller bara för lärare. Här är några allmänna tips du måste komma ihåg om du vill tjäna pengar som en betald offentlig talare. Tro det eller inte, men helt enkelt söka på nätet är ett genomförbart sätt att tjäna lite extra pengar hemifrån. 2️⃣ Ställ in din blogg.

Båda stängs av mycket snabbt. Att hålla reda på områden med hög ROI i din stad. Om du ger resultat kan du få stora pengar. Du kanske tror att du inte är tillräckligt viktig för att konsultera för stora företag, men du kan bli förvånad över vilken typ av expertis folk kommer att betala för. Betalningar skickas inom några minuter till mitt Paypal-konto.

Transkribera Ljud

Många människor säljer traditionella tjänster, eller "spelningar", som ghostwriting, redigering, grafisk design och webbutveckling. Nyckeln till framgång ligger i din förmåga att få ordet om dina klasser. Du kan också utöka detta till att ta hand om husdjur medan andra också reser. Välj ditt schema om du har några nödvändiga rutinuppgifter. Jag tjänar också pengar genom att samarbeta med företag och bli ett "Affiliate". Med eBates finns det inga skanningskvitton. Du får kr5 bara för att registrera dig på SendEarnings. I stället för att ta dem till en lokal sparsamhet eller sändningsbutik kan du tjäna pengar online genom att hyra till att sälja dina kläder.

Det hänvisar till en e-postlista. Blogga är något som kräver tålamod, uthållighet och disciplin. Så här fungerar det i några enkla steg: 2 miljoner om året som spelar videospel och lägger till hans kommentar medan han spelar. Ligger din gitarr i hörnet av ditt rum utan daglig användning? Registrera dig för InboxDollars och få kr5 på ditt konto gratis!

När du skapar din kurs letar du efter anmärkningsvärda människor som också skapar innehåll i rymden.

Genom min års erfarenhet och forskning har jag konstaterat att följande idéer har den bästa potentialen att skapa en stadig ström av återkommande intäkter. Inte illa för praktiskt taget inget arbete! Med mer än en miljon olika produkter att välja mellan och upp till 10% beställning av försäljningen du kör är Amazons filialprogram ett bra ställe att komma igång. Min favorit, och som många har haft stor framgång med, är Lärbar. Amazon betalar via leveransblocket och det finns möjligheter i mer än 50 städer att leverera för Amazon. Men fler platser tycker att det är kostnadseffektivt att lägga ut detta till personer som arbetar hemma. Svara bara på enkäter eller produkttester och tjäna pengar hemifrån.

Sälj Oönskade Saker

Idag finns det många legitima sätt att tjäna pengar på internet utan investeringar. Om du har några branding-chops eller bara kommer med fantasifull kopia, finns det många möjligheter att tjäna pengar online genom företagsnamn och slogan-tävlingar. Kursen öppnas bara några gånger per år och det finns en väntelista, så du bör sätta ner ditt namn så snart som möjligt för att garantera dig själv en plats. Vem gör inte det, eller hur?

 • Lektionsplanerna och kursmaterialet tillhandahålls.
 • Företaget gör allt arbete.

Dra Fördel Av Gratis Pengar

Deras registreringsbonus varierar ofta så besök deras webbplats för att se vad du kan få. Du kan i allmänhet förvänta dig att få om vad du skulle få på en gårdsförsäljning, kanske lite mer. Kolla faktiskt ut Learn4Good och Remote. Du måste få ordet om din sömnadsverksamhet, och en av de bästa platserna att börja är med dina vänner och grannar. Du kan använda tillägget WooCommerce betalda listor för att ta betalt för inlämning av jobb.

Ta Undersökningar För Pengar

Som sådan, om du behöver pengar idag, kanske du vill överväga ett annat onlinejobb istället. Registrera dig för Earning Station här. Om du har sett annonserna för TaskRabbit på TV vet du att det är en plats att gå när du behöver hjälp med att flytta, montera möbler, montera en TV, rengöra eller till och med köra ärenden.

Nackdelen är att du måste använda ditt eget fordon, men detta kan vara antingen ett mycket generöst deltidsföretag eller till och med heltid.

Clark Media

Du kan faktiskt arkivera dina skatter online via webbplatser som turbiskatt utan att behöva besöka en CPA personligen. Det finns vissa krav och kvalifikationer listade på sidan, men om du uppfyller dem kommer du att betala konkurrenskraftiga lön för branschen. Kolla in vår InboxDollars-granskning. Eftersom det tar tid att bygga auktoritet och skapa en publik, är två huvudingredienser nödvändiga för att lyckas i den underbara handelsvärlden på webben.

Du kan starta ett gratis konto och profil och komma igång snabbt.

Ett sätt att övervaka våra utgifter är med Ask Trim. Lönen är dålig, men ju snabbare du kan skriva desto bättre. Måste du betala för att komma igång? Om vi ​​inte har skrämt dig bort ännu är några alternativ som så småningom kan leda till en heltidsinkomst online. Att tjäna pengar är bra, men att spara pengar som du redan tjänat är en söt känsla. Ett annat alternativ för att skapa en webbplats med betalt medlemskap är att skapa privata forum som användare måste betala för att få tillgång till. Men slutresultaten talar för sig själva. Ordet kommer att spela en viktig roll i dina marknadsföringsinsatser eftersom att ta kurser är något som vänner gillar att göra tillsammans.

Så du installerar appen och den spårar dina Amazon-köp i bakgrunden. Du skulle sedan använda din blogg som ett marknadsföringsverktyg för att få människor att köpa din produkt. Det är i princip som onlineundersökningar men uteslutande för musik.

Bli En Online Korrekturläsare

Relaterade inlägg: Du delar länkar, och när någon klickar på länken får du betalt. Med Swagbucks kan du också tjäna pengar genom att spela spel på deras webbplats. Om du nämner en produkt eller tjänst, länkar du till den produkten eller tjänsten med en unik affiliate-kod som du fick när du registrerade dig för det specifika affiliate-programmet.

Men i en liten nisch kan du skilja dig själv och verkligen sticker ut. Det finns webbplatser som tar ut "medlemsavgifter" för att få tillgång till listor över online betalda undersökningsmöjligheter, trots att du kan hitta många av dessa undersökningar gratis genom att själv söka online. Det finns fortfarande alla slags sätt att tjäna pengar genom att sälja online, oavsett om du säljer det du redan har eller köper och säljer som en butik. Målet här är att fokusera på en specifik nisch och bli expert på den nischen. Men det finns enorm konkurrens här, men det är en bra källa till passiv inkomst om du kan skapa en kurs som folk kommer att älska. Försök att hitta ditt arbetsutrymme i ett lugnt, till och med avskilt område i huset.

Sälj Hantverk

Kanske är det hälsosam matlagning, mode eller till och med homebrewing beer. Var strategisk för antalet beställningar du tar och var du levererar till. Sälj dina anteckningar på Notes där eleverna kan ladda ner dem till ett pris. Poängen (eller svettcoins) har kontantvärde och kan lösas in genom att ta ut genom stora e-plånböcker som PayPal. För att enkelt skapa en professionell, mobilvänlig form rekommenderar vi WPForms.

 • Återigen är det förmodligen rättvist att anta att du inte blir rik genom att göra det här, men att ställa in telefonen och låta videor spela igenom på tyst verkar vara ett ganska enkelt sätt att tjäna pengar online för oss.
 • Hundvandring är en annan tjänst du kan inkludera i din portfölj för att tjäna ännu mer pengar.
 • De kan till och med ha möjligheten att utveckla pågående kundrelationer.
 • Det är inte mycket skillnad mellan betalda undersökningar och fokusgrupper.
 • Tidigare i recensionen rekommenderade jag att du genomför onlineundersökningar för några extra kontanter.

Sälj Produkter

Helst genom ett gäng olika metoder. Det var vanvittigt spännande för mig då jag inte var säker på att jag skulle kunna tjäna pengar på min podcast så mycket till en början. Om det finns organisationer relaterade till ditt fält, se till att du är medlem i dem. Därefter behöver du rätt verktyg. Håll dig bara inloggad när du gör en sökning. Du behöver en ren körrekord och en ny bil i gott skick. De flyttade sedan dessa artiklar online på eBay.

För vissa människor är detta inte en fråga eftersom att tjäna pengar på detta sätt görs på din fritid. Du behöver inte längre vänta på att dina utsikter kommer att fatta ett köpbeslut innan du är säker på din provision. Du kan på allvar ångra om du faktiskt ignorerade det.

Bonustips - Tjäna pengar genom att betala dina räkningar i tid

Samtidigt som projekten på eLance inte kommer att tjäna massor av pengar, ger de ett bra sätt att bygga en oberoende portfölj för att visa upp dina färdigheter samtidigt som de bygger ett nätverk av klienter. Programvara för automatiserad dagshandel, men att använda marginalkonton betyder att investera pengar som du inte äger, vilket är ett hemskt sätt att starta ditt nya företag. Efter att vi tog kursen Making Sense of Affiliate Marketing började vi tjäna hundratals dollar per månad online. Om du älskar hantverk, finns det ingen bättre plats att sälja dina hantverk än på internet. Om du redan spenderar pengar, varför kan du inte tjäna tillbaka något av det med ett speciellt cash-back-kort? Under nästan ett decennium har min fru undervisat pianolektioner hemifrån. Vissa bedrägerier kan innebära att du ska betala för en "utbildnings" -bok eller -cd som förklarar hur man kan tjäna pengar i ett visst företag.

Pengar. Liv. Framtida.

Fantasidrott kan vara för dig - eller inte. Alla färdigheter du har kan erbjuda dig ett legitimt sätt att potentiellt tjäna pengar online - tänk på det. Standardpriset för en Fiverr-spelning är kr5, men du kan ta ut mycket mer om du erbjuder en värdefull tjänst. Det är ett enkelt och roligt sätt att tjäna lite pengar på din fritid. Du behöver en blogg (enligt min ödmjuka bloggers åsikt, naturligtvis). Kolla in de 10 mest sålda produkterna på Etsy. Men du kommer att behöva en produkt för att bädda in och sälja vid någon tidpunkt.

Kolla in Fiverr och UpWork eller skapa en profil på en specialiserad webbplats som Voices. Eftersom jag har försökt inkludera alla legitima intjänningsmetoder på nätet, finns det ett stort utbud av inkomstpotential - vissa metoder kan göra dig till miljonär (om du lägger in arbetet), medan andra bara är bra för fickbyte. Om du inte känner till den här termen, betyder det allt ditt unika ämne, vinkel, marknad, publik eller röst som får människor att stå upp och märka ditt företag. Betalningar sker snabbt och säkert genom PayPal varje torsdag före kl. 9.

Få betalt för att använda Bing som din standardsökmotor. Hur man handlar med bitcoin, i genomsnitt rapporterar Bitcoin Future-medlemmar att de tjänar ungefär 1 200 USD dagligen med denna programvara. Många populära säljplattformar på nätet, inklusive eBay och Amazon, är först och främst designade med tanke på stationära och bärbara datorer. Uppdatering - Blogging är mitt favorit alternativ för pengar. Se till att följa lagarna om livsmedelssäkerhet och ha kul. Om du aktiverar annonser på dina videoklipp kan du tjäna pengar till cirka 1 till 3 dollar per 1 000 videovisningar. Vi förlorade pengar på det första paret av försäljningen eftersom vi inte beräknade frakten.

Onlineguide Eller Expert

Du kan lägga till en sådan plattform i din blogg eller e-handel och erbjuda den som en betald tjänst. Som ni kanske gissar tror jag att sättet att tjäna pengar på nätet är affiliate-marknadsföring. Innan du dyker in, var dock uppmärksam på att vissa experter tvivlar på denna idé på lång sikt för att tjäna pengar online. Dessutom kan du till och med bestämma vilken storlek och ålder på djur du vill ta hand om. Men att lyckas med att vara värd för dina egna klasser kräver en del seriös planering och uppmärksamhet på detaljer. Du kommer inte att tjäna mycket pengar snabbt genom att använda dessa webbplatser - mer som ett par dollar per undersökning - men om du bränner mycket tid på internet kan du överväga det här alternativet för att göra den tiden fruktbarare.

De senaste åren har emellertid noterats en märkbar ökning i antalet onlinesidor som hämtar transkriptionstjänster till lägre dollarkurser med snabba väntetider. Medan moderering av ett forum kan vara mycket arbete, är ett betalt forum ett bra sätt att få återkommande intäkter från din WordPress-webbplats. Du kommer att arbeta med klienter som behöver göra projekt och kan arbeta från ditt eget hem. Om du är skicklig på att skriva minst 45 WPM kan du arbeta med datainmatning. Som ett avslöjande innehåller denna artikel anslutna länkar. Få den snabbaste internetåtkomst som du har råd. Du behöver också trafik. Acorns tar ut en månadsavgift på kr1 (för konton med mindre än kr5 000), såvida du inte är student med en.

Ta Online-undersökningar

Innan jag pratade om några av metoderna för att tjäna pengar på nätet, ville jag ta upp smärta och njutningens roll. Han tjänade inte mycket pengar, men han säger att det är en möjlighet att komplettera en befintlig inkomst eller för att de arbetslösa ska få in inkomst. Ställ specifika frågor om de jobbuppgifter du måste utföra, hur du får betalt och vem som kommer att betala dig. Det finns ett företag som betalar människor för att göra exakt de saker du gör varje dag online. Att göra frilansarbete kan öka dina inkomster kraftigt. Jag har gjort båda och de är båda bra för olika saker.

Hyr ut din bil med Turo

Fortsätt arbeta med det när du börjar acceptera gradvis mer trafik tills det kommer till en punkt när du vill integrera onlineannonser för att tjäna pengar på ditt forum. Jag började små, men på ett år tjänade jag över 100 per timme. Nu kan det låta som mycket, men det är värt det. Men om du går ner i vikt innebär att du blir frisk och tjänar en massa extra pengar för det kommer du att ha en dubbel fördel.

Här är ett perfekt exempel på vad jag pratar om. Företaget bakom Nielsen TV-betyg. Om du vill peta-sitta behöver du en lägenhet eller hus som tillåter husdjur. Gör bra affärer. Det kan också vara billigare för dem än ett traditionellt daghem med heltid. Att vara paneldeltagare tar ungefär en timme i veckan. Lyckligtvis finns det ett sätt att investera i fastigheter utan att köpa hela fastigheter själv.