En Enkel Datoruppsättning För Dagshandel

Många handlare är förvånade över att få reda på ”Jag har bara fyra bildskärmar”, men jag upptäcker att allt utöver det blir information över belastning, och det leder till analysförlamning. En vanligare inställning jag har och som jag använder när jag vet att jag kommer att vara runt datorn större delen av dagen är ett skrivbord med en bärbar dator, medan mitt skrivbord jag har Think eller Swim kör tillsammans med min huvudur och på laptop Jag har Think or Swim med 6 mindre diagram för de lager jag har på min övervakningslista plus handelsrummet. Vi rekommenderar att du har minst 8 GB RAM för din dagshandel, även om 16 GB RAM är perfekt. När jag började mitt första ordinarie jobb köpte jag omedelbart min första handelsdator. Tre veckor före min avgång hade jag ett mycket brutalt ärligt möte med mig själv, som syftade till att replikera en chef till anställdens atmosfär.

Även om det är möjligt att handla från din iPhone eller bärbara dator, kräver allvarlig dagshandel i allmänhet en snabb dator med flera skärmar. Hur man kan leva och skriva artiklar, när din blogg har samlat en hel del trafik kan du börja skapa sponsrade inlägg för vissa märken eller produkter. Du vet antagligen nu, ju fler giga- och terabyte du har till ditt förfogande, desto fler program kan du lagra. Nedan hittar du de rekommenderade minimikraven för en dagshandel på stationär eller bärbar dator. En sak du behöver veta är att RAM-minnet är ett exempel på ett kortvarigt minne i motsats till hårddiskminnet som är ett långsiktigt minne. En sak som vi gillar med det här tillvägagångssättet är att det ger dig stor flexibilitet. Dagshandel, swing-handel, scalping, etc. Tänk på det.

För att undvika detta bör du använda ett antivirusprogram (Avast är ett bra jag gillar.)

Har inte alla bärbara datorer samma saker på insidan? Men orsaken till det var helt annorlunda än vad du kanske tror. Det är här de mobila USB-skärmarna är praktiska. 52% skillnad mellan det bästa och det sämsta resultatet, det ligger väl inom felmarginalen för detta test (vi ser vanligtvis mer än det mellan två test som körs på samma hårdvara!) Invester i ett eller två fläktkylsystem eller vara riktigt snygg och få en flytande kylenhet. Hur man hittar de bästa aktierna till dagens handel. Se varje handel som görs live på skärmen med vårt skrivbordshanteringshandelsrum.

Ladda ner den här kostnadsfria rapporten som avslöjar de 5 verktygen jag använder varje dag för att hitta de aktier jag ska handla NEDLADDA NU 28SHARES Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Dela via e-post Relaterade artiklar Vänligen aktivera JavaScript för att se kommentarerna drivna av Disqus. Det bästa för mig var att det att minska arbetsytan gjorde det möjligt för mig att komprimera och kombinera mina studier för att hjälpa mig se mer information över mindre ytyta, minska ögonbelastningen och beslutstiden. Leta efter ett kort med dedikerad GPU på 2 GB +. Vill du beställa från Falcon Computers? Slutligen är det upp till dig. Null, och du tänker väl på att vi skulle kunna göra en mycket större vinst om vi inte betalade högtalare. Vissa handlare handlar bekvämt om på en bildskärm medan andra föredrar att ha 8+. Ladda ner de viktigaste punkterna för detta inlägg som PDF. Det hys massor av resurser och suger batterikraft som du inte skulle tro.

8GHz för en grundläggande handelsplattform. Det första vi behöver göra är att fokusera på vilken typ av dator du kommer att använda. Kompromissa inte med storleken heller - 24 "är det absolut rekommenderade minimumet, även om du väljer att arbeta med en enda stor skärm. Din guide för att undvika bitcoin-bedrägeri, klicka först för att öppna ditt konto med Bitcoin Profit. "Om så är fallet, kan någon rekommendera en bra billig?

Men det finns en varning här.

Intel Kaby Lake Trading PC-test (i djupet)

Av min hela Bali-resa var mitt favorithandelskontor i Ubud, i en mycket avskild och privat villa med utsikt över rispatties och de lugnande ljuden från en sjö i bakgrunden. Naturligtvis, ju högre GHz som erbjuds, desto bättre. Den har god visuell prestanda och dess skärm är lätt för ögonen, så att du inte får belastning. Innan du bestämmer dig för ett brandväggssystem ska du kontrollera recensioner från välrenommerade webbplatser. En handelsproffs bör inte använda 3G; din anslutningshastighet ska vara på en anständig nivå. Det bästa handelssystemet är ofta det som skiljer verkligt professionella handlare från hobbyhandlare. Programvaran för dagshandel kommer att inleda handel eftersom den matchar de definierade kriterierna och skickar order till de två börserna (köp till lägre priser och sälj till högre priser). Med den här funktionen kan du göra ultrasnabba kommandon för att dela upp arbetsbelastningen och uppnå optimal effektivitet.

Handelsprogramvara Och Stöd För Flera Kärnor

Det bästa sättet att mäta om dessa artiklar är till hjälp är via feedback från DIG. För lite och det kommer att krascha, inte springa eller sakta ner. Att pressa ut livet från en stressboll (eller någon annan leksak av typen stresskula) är ett bra sätt att minska trycket som en handelsdag kan medföra.

Det behöver inte vara du.

Mer Från Vår Blogg

Din säkra insats börjar från 500 GB. 128 GB bör vara mer än tillräckligt för en handelsdator eftersom själva programmen är ganska små. Du kan välja bara avancerade komponenter med maximal effekt och det skulle fortfarande vara billigare.

Särskilt om den här skärmen kommer att bli slöseri och bara kommer att användas för att kontrollera e-post eller titta på Netflix. Jag bestämde mig för att minska mina totala bildskärmar från 4 till 3 för att få den viktigaste informationen jag behövde för att handla på vägen. Jag försöker hålla det enkelt, men mitt system har vuxit med åren. Ingen 3G - 3G är för smartphones och barn som spelar spel. Och alla har sina egna styrkor. Låt oss prata om de grundläggande kraven för den handelsdator som vi letar efter. Minst 8 GB (16 GB föredras).

En stor fördel med att göra det på egen hand är att du sparar pengar och att du är väl förberedd för nya uppgraderingar och optimeringar. Extra tyst (fall + fans) ja (Noctua) ja (Corsair/Noctua) ja (typ n. )6 ″ displayer, 2.

Därifrån, trail marknaden för att skydda 50% av dina löpande vinster.

Klicka Här För Att Läsa Fler Vittnesmål...

Med mjukare kraft och mer exakt spänningskontroll kan våra datorer gå snabbare. De två bildskärmarna är Asus 15. Överväg var du ska arbeta (på ett kontor med lite naturligt dagsljus? )Vår huvudhandlare och grundare av The Lincoln List tog nyligen en resa till Alaska och skulle tappa in den första halvtimen innan vi njöt av Alaskans vildmark. SSD: er är mycket snabbare och mer effektiva än de äldre hårddiskar (HDD), även kända som "spin-enheter. "Om du kan hitta en som låter dig justera sätet från sida till sida vinner du när det gäller att skydda och främja god hållning.

Med högteknologiska prylar kan valen vara överväldigande.

Hugh Kimura

Montering är en genial sak att göra särskilt om du vill njuta av utsikten. Bara för att vara tydlig, när jag säger att jag spelar talar jag om de senaste 3D-renderade spelen, om du helt enkelt vill spela patiens eller Candy Crush så är dessa kort av typen GTX 1060 överdrivet massiva, GT 710 eller 1030 skulle enkelt kör dessa typer av lägre grafikspel. Var medveten om att dessa högklassiga spelkort är fysiskt större kort, ofta kräver större strömförsörjning och har kylfläktar som kan lägga till din ljudnivå (ibland väsentligt). Den finns i olika skärmstorlekar och innehåller mycket fler klockor och visselpipor än tidigare modeller. Ett enkelt exempel: BYGG DIN EGEN EPISKA DATOR! Kingston SSDNow V300 Series 120GB 2. Allteftersom tiden går kan du kanske investera i fler och större datorskärmar för att visa flera diagram.

Dessa är bara cirka 15 dollar. Låt oss ta reda på. Som ett resultat gör de order så snart de förinställda handelskriterierna är uppfyllda. Eftersom vi bedömer de grafiska resultaten för de olika grafikkorten tror jag att det skulle vara relevanta tester att titta på nästa.

Men för en dagshandel nybörjare standarden är tillräckligt bra. Oddsen är att om du kör en Google-sökning efter "handelsdator" eller någon liknande fras kommer du att stöta på dessa webbplatser. Det finns inget särskilt krav för en handelsmonitor. Registrera dig för ett av våra prenumerationer och upplev kanten av handeln med professionella. Så det sista antalet var detta i kanadensiska dollar: Jag installerade Market Delta-programvaran (CQG). Vissa är bättre än andra, och i allmänhet blir stödet bättre och bättre med tiden. I en perfekt värld påverkas inte datorer av datavirus, skadade av hackare eller stekas av oväntade kraftökningar.

Jag har precis vanat att ha flera skärmar innan jag visste vad jag gjorde, och nu sitter jag fast med dem, men enklare är alltid bättre.

Strategier För Futures Trading:

Vissa dagshandlare hävdar att musen lätt är lika viktig som stolen eller monitorn. Därför kommer den endast att utföra transaktioner vars parametrar är i linje med förinställda regler. Den ursprungliga konfigurationen från Trader X1000 av orbitalcomputers. Jag använder Diamond USB till HDMI-adaptrar. De flesta av dem sprider samma anda, vilket ger dig en känsla av att du behöver den bästa handelsdatorn för att uppnå bästa handelsresultat. För bärbara datorer är de viktigaste skillnaderna att leta efter processorhastigheter, RAM, grafikkort och kylmekanismer. Detta beror på att dagshandel som en disciplin och som en karriär kräver mycket utrustning.

Handelsmonitorer

Vi guider dig om korrekt riskhantering. Att investera i aktier är inte hur du blir rik, det bästa sättet att fortsätta stöta på din inkomst är att flytta jobb med några års mellanrum. Deltagarna i utmaningen är: Om detta är längre än din budget måste du tänka på att köpa minst ett par så att du snabbt kan röra dig när siffrorna ändras. Den största kostnaden för din budget kommer överlägset att vara den bärbara datorn själv.

Blue Aura Computers är säljaren #1 av specialbyggda handelsdatorer!

Vi säljer avancerade, specialbyggda handelsdatorer till lägre priser än våra konkurrenter. Fördelarna inkluderar anslutning överallt, inga manuella installationer av uppgraderingar och inga underhållskostnader. De har alla ljudkort och nätverkskort. När näringsidkaren har slutfört de tekniska indikatorerna som ska följas, bör de se till att programvaran för dagshandel stöder nödvändig automatisering för effektiv behandling av handel baserat på den önskade tekniska indikatorn.

Till exempel kan du bygga ett automatiserat handelssystem. Du undrar kanske. Vad skulle vara mer frustrerande än att vänta på att din dator ska återhämta sig från ständiga kraschar, fryser och startar om? Åh, jag driver också dagliga webbseminarier och ett handelsrum utanför min arbetsstation också, så min handelsinställning kan verkligen begränsas till tre skärmar om jag behövde det. Med en del hårdvara, tillsammans med mindre kraft och billigare märken, sparat vi ytterligare kr300 för ett pris på kr1 144 för hela systemet. Den är utrustad med den senaste åttonde generationen Intel 1. Det finns ingen tvekan, som institution behöver du avancerade handelsdatorer. Kom ihåg att du inte behöver bygga en kr3000 + datorinställning när du börjar.

Handelsdatorjämförelse (pre-build Kontra Självmontering)

Att lita på fordringarna på aktiemäklarnas webbplatsinnehåll räcker inte för att förstå erbjudandet. 10 på NYSE och 62. 35 på Nasdaq (en skillnad på kr0. )Men de är inte väsentliga. Detta kan vara ett PC-torn, en Mac eller en bärbar dator, oavsett vad du föredrar. På eBay kan du bläddra bland ett brett urval av dagshandeldatorer som är utformade för att ge dig höga bearbetningshastigheter för att slutföra dina specifika uppgifter.

En handelsdator skiljer sig inte mycket från en vanlig dator.

Datorn

Återigen, som förväntat, påverkas inte detta test av den typ av grafikkort som installerats. Om du till exempel kan anpassa till 4 diagram på varje bildskärm och gillar att titta på 8 diagram under öppettiderna får du två bildskärmar. Låter dig ta hand om armarna och axlarna också. Läs våra vanliga frågor, när en privat nyckel sveps sänds en transaktion som skickar saldot som kontrolleras av den privata nyckeln till en ny adress i plånboken. Vi kommer att granska hur jag konfigurerar mitt system. Du måste se till att du har rätt installation (Se till att du läser vår blogg, De 5 bästa verktygen för dagshandel).

Behöver du ett forex-flöde eller handlar du med specifika produkter som binära optioner? Bildskärmens upplösning avgör kvaliteten och tydligheten för alla bilder som visas. Den här är utformad för att sitta ovanpå skrivbordet snarare än att klämma fast vid sidan, som är fallet med skrivbordets fästen. Detta ger dig en klar uppfattning om hur processorn inuti lådan fungerar snabbt. 63 bevisade sätt att tjäna pengar snabbt (tjäna 100 kr+ nu), det här företaget kommer att betala dig $ 50 per år per enhet för att hålla sin app på din favorit-surfningsenhet och de ger också bort $ 10.000 varje månad. Människor som misslyckas är människor som försöker gissa hur man gör det.

Handla stationär dator. Kontrollera kostnaderna för högre versioner som kan vara betydligt högre än standard. Om du vill veta mer om moderkortalternativ eller hur du effektivt kan skapa din egen aktiehandelsdator får du Free Buyers Guide!