Hur Man Gör Passiva Inkomster Online (3 Affärsmodeller)

Plattformen gör det inte bara möjligt för investerare att skapa diversifierade portföljer och få tillgång till olika finansiella verktyg, utan den erbjuds också helt gratis för enskilda investerare. Eftersom videor stannar på YouTube på obestämd tid kan du fortsätta att generera inkomster från en enda innehållsdel under många år framöver. Det ger alla möjlighet att få foten i dörren och investera i sin framtid utan att behöva lägga pengarna för att köpa en fastighet ensam. Du kommer att möta obehagliga arbetsförhållanden eller orimliga krav från en chef, för att ge upp ditt jobb skulle göra att du inte har något att leva på. Nu är nästa steg att granska profilerna för potentiella låntagare. Har du problem med att hitta rätt anställda?

Den genomsnittliga fakturan är bara kr23 per månad per linje och den körs på Sprint-nätverket. Det är gratis att använda webbplatsen så i princip är det bara gratis pengar på saker du skulle köpa. Även om det är något en ny marknad och människor nyligen har börjat investera med detta medium växer det snabbt. Det finns ingen mening med att slösa bort värdefullt annonsutrymme med banners som inte betalar ut. Analysera en webbplats med SEMRush och lära dig hemligheterna för deras framgång. Ur ekonomiskt perspektiv säljer bloggar vanligtvis 24 gånger sin månatliga inkomst.

 • Du kan göra detta med annonser (Adsense eller alternativ), affiliate-marknadsföring, produkter - det är upp till dig!
 • (På ett sätt betyder det att när du är anställd får du en rå affär).
 • Här är en skärmdump som visar storleken på marknaden för gaming-bärbara datorer - en nisch inom bärbara datorer, som i sin tur är en nisch inom datorer, inom elektronik.

Patenter, om du är smart nog att skapa en (jag är inte), är också bra. Det förbinder dem och gör att låntagare kan låna kontanter till kamrater (därav namnet) och tjäna avkastning på den investeringen, precis som en traditionell bank eller utlåningsinstitution skulle göra. Genom att tillhandahålla specifik information i ett guide-liknande format, kan du tjäna pengar genom några av de medel som redan adresserats: Jag förbättrar alltid kurserna, men de är också vintergröna för min publik. 23+ bevisade onlinejobb utan investeringar, i huvudsak låter Rakuten dig dela en remissavgift för att göra ett köp via deras länk. Bortsett från de som nämns ovan, bör vissa andra tips beaktas om du vill tjäna pengar med att köpa och sälja domännamn. Alla är experter på något. Kom ihåg att ju mer nisch din webbplats och ämnen är, desto bättre. Jag erbjöd faktiskt denna utmaning gratis, men jag gav möjligheten att betala 7 för ett uppgraderat paket med PDF-filer och instruktionsark.

Genom att bygga en e-postprenumerationslista med hjälp av en tjänst som AWeber skapar du i grunden en lista med personer som litar på dig och vill höra om dina affiliate-produkters rekommendationer. När en konsument klickar på en av dina länkar och gör ett köp tjänar du en provision - vanligtvis mellan 15% och 20% av det totala priset. Vi rekommenderar att du bygger en CD-stege på CIT Bank eftersom de har en av de bästa tillgängliga CD-produkterna. Nu när du har sett hur jag tjänar passiva inkomster delar jag några andra sätt du kan få i spelet. Det finns många olika definitioner där ute, men mina går något så här: Detta gör det till en fantastisk bit av soul-mat och ögon godis som folk kan bläddra igenom under lunch. Verktyget kommer att visa effekterna av avgifter på dina 401k över tid.

Sälj Dina Produkter Online över Varje Plattform

Utdelningsaktier är bra eftersom dessa lager betalar utdelning men de kan också uppskatta (eller avskriva) i värde. Ett sätt du kan komma igång är med bra, gammaldags marknadsföring. Bästa online-mäklare för alla investerare 2020, vad är viktigare än heta lager? Det jag ska göra nu är att ge dig lite vägledning om vad du ska ställa in och hur du kan lära dig mer om att göra allt detta. Följ anvisningarna för att aktivera Ebates webbläsarförlängning. 65 sätt att tjäna pengar online (på sidan) 2020. Se aktuella CD-priser (uppdateras dagligen). Du vill inte av misstag hyra ut din bil när du skulle åka på en bilresa.

Vår favoritplattform för detta är RealtyMogul eftersom du får flexibilitet att investera så lite som kr1 000, men kan också delta i REIT och privata placeringar - vanligtvis inte erbjuds för allmänheten.

Hur Man Väljer Rätt Nisch

Vissa företag, som ShutterStock, har till och med en mobilapplikation så att du kan ladda upp smarttelefonfoton när du är på språng. Det är löfte om biluthyrningsplattformar som Turo och Getaround. Du får också professionell hantering av projekten.

Återigen, när besökarna klickar på en produkt, får du en provision om de bestämmer sig för att köpa den. För det fjärde kan du pakka din e-bok med andra godsaker för att stöta upp värdet och göra det mer unikt. Kolla till exempel Expo TV; det låter dig tjäna inkomster för att göra videorecensioner på produkter du äger. Den senaste är historien om en kille som heter Johnny Ward som tjänar upp till 20 000 dollar per månad från sin reseblogg. Jag tyckte att denna idé berusade. Om resor är din sak kan du få bonuserbjudanden på kreditbelöningar för resebetalningar för att spara tusentals dollar på resor varje år.

 • Affiliate marknadsföring.
 • Kräver verklig passiv inkomst ”inget arbete”?
 • Vi hör alla berättelser om bloggar som tjänar tusentals dollar i månaden, men det vi inte vet är hur mycket tid och ansträngning som gick in i den bloggen innan den lyckades bryta jämnt, vare på att tjäna pengar.
 • Det är inte pengar du kommer att bli rik på men det är gratis pengar.

Information Om Evenemang

Vilka är dina favorit passiva inkomstströmmar? Dessa nummer kan snabbt läggas upp! Observera att detta skiljer sig från återkommande inkomst som fortfarande kan kräva ditt engagemang för att tjäna inkomsten. Utdelningsaktier betalar regelbundet. Det är skönheten i att blogga - du kan skriva ner dina tankar och dela dem med världen. Oavsett om du väljer att investera, köpa ett företag, lägga ut ditt eget eller få betalt för din dagliga rutin kan du lyckas med passiv inkomst. Plattformar erbjuder ett brett utbud av produkter på marknader runt om i landet.

Vissa sätt att tjäna pengar behöver mer arbete än andra, men avkastningen på din tid och minimal investering kan mycket väl lönas under de kommande åren. Innan jag kommer in på mitt svar, låt mig berätta exakt varför den här frågan är knepig och lite problematisk. 100+ enkla sätt att tjäna pengar online gratis och snabbt (utan investering!). Jag debiterar inte massor för dessa, men alla betalas automatiskt via PayPal. Ja, du läste det rätt; Jag sålde min ekonomiska planeringspraxis. Några av de utlåningsplattformar som startade trenden, till exempel Lending Club och Prosper, finns fortfarande kvar idag. Utdelningsbetalande aktier är särskilt lockande för dem som vill tjäna försörjning med passiva inkomster, eftersom de kommer att få utbetalningar varje kvartal eller så. Du kan investera så lite som kr1 000 i varje fastighet vilket innebär att du kan bygga upp en portfölj av olika fastighetstyper och i olika områden för den diversifieringen. Jag tar för närvarande mitt konto eftersom jag tror att jag kan möta eller slå avkastningen någon annanstans (som fastighetsalternativen ovan).

Mycket bättre att tråla sparsamhet butiker, försäljning efter helgdag och försäljning av gods och garage som kan vara fantastiska platser att köpa en hel del billigt. Medan vissa människor lever mycket av en form av passiv inkomst, är det vanligare att du kommer att få små belopp från några olika källor som kommer in. Och jag har aldrig tänkt på dessa många sätt att tjäna pengar. 4 miljarder i fastigheter och över alla fastighetstyper. Om du har sparat lite pengar, varför inte investera dem i en pålitlig ström av passiva inkomster? Ju mer pengar du spenderar i butiken, desto mer pengar kan du få tillbaka. Turo har för närvarande stoltheter med uthyrning av fordon i mer än 5 500 städer runt om i världen, inklusive USA, Kanada, Tyskland och Storbritannien. Du kan sedan lösa in dessa poäng för presentkort till dina favoritbutiker eller få tillbaka pengar via PayPal.

 • Och det är här du kommer in.
 • Det betyder att när fastigheterna uppskattar får du betalt.
 • Läs vidare för mina 21+ framtida sätt att tjäna pengar online med sociala investeringsnätverk, omnikanals e-handel, robotrådgivare, VR, drönare, Amazon Alexa, Airbnb, Turo, chatbots och mer.
 • Det coola med utdelningsaktier är att när det är dags att du behöver utdelningskontrollerna för att leva av dig behöver du inte röra de underliggande tillgångarna.
 • Så spendera tid, gör din forskning och hitta ett starkt behov på marknaden - det kommer att löna sig.

Starta En Blogg Idag

Kontrollera kalkylatorn på deras webbplats för att se hur mycket du kan tjäna. Men det finns mer att göra bank med en blogg än att bara posta bra innehåll. En studiolägenhet med en bild och denna beskrivning: I denna snabba värld av "spelningsekonomin" kan allt och allt hyras efter behov, inklusive motorfordon. Du kan också bli ombedd att sova i potentiellt obekväma positioner under en längre tid.

Detta innebär att peer-to-peer-utlåning effektivt skär ut instappade banker vad som är passiva inkomster online tjänar pengar online-bots utlåningsinstitut. Många människor tänker fortfarande på att investera som något komplicerat och riskabelt. Dessa är alla mina videor om hur man kan tjäna pengar online. Läs mer och registrera dig här. Och de behöver inte vara 40 000 ord eller 300 sidor. Kolla in deras webbplats för att se om de för närvarande annonserar i ditt område.

Crowdfunding Fastigheter

Detta innebär att så länge människor besöker webbplatsen kommer provisioner på försäljning och reklam att fortsätta rulla in. Om du istället har en produkt som en e-bok eller en lönsam affiliate-webbplats kan du alltid sälja den och få betalt hundra gången så mycket som första gången. Du behöver inte gå den traditionella rutten. Om du inte har tid, skicklighet eller pengar i förväg att vända ett hus, eller om du hellre inte vill vara hyresvärd, är Fundrise din go-to. Du kan bokstavligen bara börja kontakta alla du känner och erbjuda en tjänst idag, just nu, just nu. Efter dina initiala investeringar kan du skörda belöningen som en passiv inkomstström.

Tänk på det, om de kräver en högre minimiinvestering, kommer mindre människor att köpa produkter är politisk anknytning trivago affiliate marknadsföring plattformen. Beroende på vilken plattform du väljer kan du kanske också bifoga vissa nyckelord till dina foton så att de kommer upp när en potentiell klient söker efter en fråga. När jag tittade på deras REIT hade de bara tre egenskaper i det, så jag bestämde mig för att det inte var så diversifierat. Den andra delen av att skapa en publik är konsistens. Till exempel, om ditt mål är att tjäna 10 000 dollar per år i hyresintäkter och fastigheten har en månadslån på kr2 000 och kostar ytterligare kr300 per månad för skatter och andra utgifter, måste du ta ut kr3,133 i månadshyra för att nå ditt mål.. Med tjänster som Fiverr och UpWork är det enklare än någonsin att lista dig själv som frilansförfattare att hyra: Många rättighetshavare erbjuder procentsatser. Dessutom, även om du har de färdigheter som krävs för att tjäna den här typen av bonus, kommer det aldrig att bli din huvudsakliga inkomstkälla.

Skapa En Mobilapp

Det är uppenbart att dessa är mycket högre än du kommer att få med de flesta andra investeringar. Och även om det låter bra att sparka upp på en strand någonstans och titta på pengarna rulla in, är verkligheten att att bygga ett stadig flöde av passiva inkomster vanligtvis kommer att kräva en del ansträngning. Och även om det tekniskt inte är passivt i början, kan det vara en livsförändrande upplevelse och en enorm rikedom och tillfredsställelse. Denna crowdfunded privata REIT riktar sig till ackrediterade investerare och ger en genomsnittlig avkastning på cirka 8%. Som det gamla ordstävet säger, när du köper aktier, gör du det med hopp om att "köpa lågt och sälja högt. "

När du brainstormar appidéer vill du undersöka problem du personligen upplever. Ju mer information människor har, desto mer sannolikt är de intresserade. Eftersom videor stannar på YouTube på obestämd tid kan du fortsätta att generera inkomster från en enda innehållsdel under många år framöver. Skapa en kurs gratis: Det här är fantastiska idéer... Jag kommer att försöka uppleva några av. Det här är mycket svårare att sälja. Viktiga funktioner inkluderar: Denna inkomst är möjlig om du bara hyr ut din parkeringsplats i några timmar varje dag.

Jag valde alternativ som Target, Trader Joe's och Safeway.

Som det visar sig kommer Acorns att betala dig kr5 för att börja investera med dem för så lite som kr1. Men det räcker aldrig riktigt? Dessutom kan du tjäna extra poäng för att titta på videor om olika ämnen, surfa på webben och svara på undersökningar. Tjäna pengar online är inte bara begränsade till de digitala produkterna.

 • Kommentarer har inte granskats, godkänts eller på annat sätt godkänts av bankannonsören.
 • Tänk bara på hur många människor som numera har smartphones.
 • Och ja, det är jag på ett lagerfoto som du kan köpa från iStockPhoto.
 • Drop frakt är mycket riskabelt.
 • Oavsett om du arbetar som säljare eller barista byter du ut tid, erfarenhet och ansträngningar mot kontanter.
 • Om du går hyresfastighetsvägen måste du ha kontroll över din fastighet.

Skapa En Online-kurs

Det fantastiska med att betala av skuld är att det är en direkt avkastning. Genom att undersöka ett företags betyg från de tre stora kreditvärderingsinstituten kan du bedöma företagets sannolikhet att misslyckas. Till och med en traditionell investering är en slags passiv inkomst. Få allt du behöver för att växa en e-postlista med AWeber (gratis i 30 dagar). Du tjänar poäng för varje dollar du spenderar och får också exklusiva kuponger och erbjudanden exklusiva för Swagbucks-shoppare. Oavsett vad ditt expertområde är, växer onlinekurser efterfrågan på både yrkesverksamma och företag.

Så oavsett om du vill använda passiva inkomster för att komplettera ditt kassaflöde eller helt ersätta ditt heltidsarbete, överväga hur du kan lägga flera strategier och bygga en kaskad av inkomstströmmar som kommer att tjäna pengar dag och natt, vilket ger dig så mycket närmare dina ekonomiska mål. Till exempel kan du använda passiva inkomstströmmar för att hjälpa dig att gå ur skuld eller uppnå ekonomiskt oberoende förr. Uppgradering liknar Lending Club men har högre standarder för låntagare. Du kan nästan garantera att om din blogg är bra, har du potentialen att tjäna en anständig mängd kontanter. Appar som Foap - som är tillgängliga för Android- och Apple-enheter - hjälper dig att sälja det. Varje gång en användare klickar på en av dessa annonser får du en liten avgift - allt från några cent till några dollar - till ditt konto.

Lärbara och Udemy är två av många, men dessa är de vanligaste och de är både intuitiva och användarvänliga. Du behöver inte investera miljoner - inte ens tusentals. Drivrutinerna kan tjäna upp till kr200 mer i månaden på att spela annonserna, och det finns en inbyggd drivrutinsfunktion. Kursen kan innehålla videor, e-böcker och e-postmeddelanden med relevant information. Allt hanteras på din smartphone eller dator, så att du kan generera inkomst från var som helst i världen.

 • Ok, det finns lite men mer arbete med att producera en ljudbok, men du kan bokstavligen lägga ut hela projektet till inspelningsexperter och voice over artister som du kan göra för dig.
 • Om du tittar på framgångshistorierna på Tim Ferris 4-timmars arbetsveckoblogg kommer du att märka att många av dem involverar människor som hade problem, inte kunde hitta en enkel lösning och så beslutade att bara få en innovativ produkt tillverkad själva.
 • Du kan undersöka vilka videor som behövs, anställa någon som kan göra en video ofta till en låg kostnad.
 • Vissa erbjuder också fullständig kontroll av upphovsrätt och andra förmåner, så att du kan driva din inkomstpotential ytterligare.
 • De är automatiserade finansiella rådgivare.

Senaste Recensioner

Om du inte vill anställa anställda bör du anställa frilansare som arbetar som kontraktsarbetare. Som att äga ett företag och hantera det på avstånd, kräver det att man säljer ett företag mycket arbete på förhand. Gör en online guide. Med ett avancerat AI-system som matchar ditt projektbehov till den perfekta frilansaren och funktioner på Forbes, CNBC och BBC, erbjuder PeoplePerHour en legitim pool av begåvade artister att lägga ut till. Bästa amerikanska valutamäklare för 2020, det bästa är att både den hänvisade och hänvisningen tilldelas av mäklaren. Peer-to-peer-utlåning, även kallad ”P2P-utlåning”, är ett relativt nytt sätt för människor att låna och låna pengar.

Vill du investera i jordbruksmark? Fördelar och nackdelar med affiliate-marknadsföring Micro hustle fokuserar allt ditt arbete och din ansträngning på nästa uppgift till hands (inte uppgiften tio uppgifter från och med nu), medan makrotålmodighet handlar om att ge tid att ge dig resultaten, eftersom de inte ofta kommer att hända direkt. Även om det inte är helt passivt, gör körning av rideshare listan på grund av dess flexibilitet. De gör det eftersom det är lönsamt. Att ha möjlighet att dela det från början är fantastiskt. Om du är intresserad av att ta steget, här är några ytterligare resurser att tänka på: Om du berättade för mig för flera år sedan att det här skulle bli min källa till passiva inkomster #1, skulle jag ha dumt dig dumt och kallat upp män i vita jackor för att komma ta dig bort!

Men om du redan arbetar med försäljning eller betraktar det som en karriär kan det vara bra att fokusera på produkter som kan få in resterande inkomst utöver den vanliga provisionen. Ett av de enklaste sätten att tjäna lite pengar på är att hyra ut ett eller flera av rummen i ditt hem. Maddy från The-BlogSmith gjorde 1 000 dollar som postade ett par videor och får en konsekvent kr50 per månad. Ställ in ett minimikrav för inköp för din produkt. Pengarna du tjänar med Wrapify baseras på hur långt du kör.

Om du har en egen webbplats kan du bli en Google AdSense-partner.

Investera Genom Peer-to-peer Utlåningsplattformar

Att tjäna pengar online kräver hårt arbete, engagemang och investeringsvilja. Diversifiering är nyckeln men av min erfarenhet är det bäst att fokusera på ett område åt gången. Läs min hela Ally Invest-recension. Detta hjälper till att säkerställa en solid inkomstkälla regelbundet.

Jag vill sälja onlinekurser till etsy-köpare hur mycket kostar det att sälja saker på etsy långsamt och lära mig när jag går.

Om du till exempel flockar för att köpa domännamn relaterade till sjukvårdsföretag eftersom du tror att läkare i allmänhet är rika, är du på väg mot en katastrof. Ett av de mest kända sätten att få passiva inkomster är att äga en hyresfastighet. 3 år CD - 3. När du får ett visst antal visningar tjänar du kontanter. Affiliate-program prövas ofta som ett bra sätt att tjäna passiva inkomster, eftersom så länge en webbplats fortsätter att få anständiga webbtrafikvolymer kommer det alltid att bli konverteringar som leder till provisioner - medan du sover, när du åker på semester, ganska mycket tid dag eller natt.

Vad är den här trolldom jag talar om? Jag tror inte det, varför jag definitivt räknar detta som en passiv inkomst. Jag tänker på saken är en hybrid mellan 4HWW, RDPD och en allmän förståelse för affärsstrategi och ekonomi, förstärkt av min tid på Berkeley och INSEAD.

Det finns inga komplicerade pappersarbeten att fylla i eller irriterande hinder att gå igenom.
 • Om inte, skulle jag leta någon annanstans.
 • Har du någonsin undrat hur du kan tjäna pengar på att ta bilder?
 • I dessa dagar behöver du inte ens lämna ditt hus för att skrapa det shoppingklåda.
 • En nätverksmarknadsföring eller direktförsäljares intäkter från hennes direkta kunder när de ordrar om produkten varje månad.
 • Detta omfattar allt från e-böcker till stockbilder och till och med Udemy-kurser.
 • Boken börjar med att definiera vad det betyder att ha en passiv inkomst, varför man ska överväga att ha flera passiva inkomstströmmar.

Låt Oss Börja…

Om en kund tecknar ett kontrakt för att övervaka sitt hem mot en månadsavgift, kan säljaren få en återstående betalning varje månad kunden betalar för denna tjänst. Men om ditt mål är att tjäna pengar medan du sover, finns det inget mer passivt än CD-skivor. Det finns olika utlåningsplattformar som finns där du kan göra exakt detta. Företagsobligationer är exakt hur de låter som:

Analysera kundbeteende för att se marknadstrender och hjälpa människor att få bättre avkastning genom att tillhandahålla smarta insikter. Den här videon leder dig igenom saker du kan göra som Fiverr eller Upwork för att göra aktiv inkomst där du kan få kunder online och många gånger att få kunder online för att betala dig aktiv inkomst kan hjälpa dig att lära dig saker som du kommer att lära dig och göra passiva inkomster online efter det. Det här är den typ av filosofi som jag använder när jag marknadsför andra människors produkter.

Du måste arbeta hårt nu för att bygga tillgångar som kommer att fortsätta arbeta för dig senare. Du behöver lite aktiv inkomst först! Varje gång du slutför en bokning får du en presentkod för kr20- kr50 för Amazon, Uber eller Starbucks. Du påskyndar din process exponentiellt och tjänar tusentals dollar med mindre trafik. Turo tillåter emellertid endast uthyrning av fordon tillverkade 2020 eller nyare. Appar som CurbFlip, Pavemint och Parklee gör processen till en bris.

Det finns två metoder du kan ta med skuld:

Starta En Blogg

På det sättet kan du tjäna passiva inkomster från två källor - utdelning och kapitalvinster. Det tjänade kr3500 de första par månaderna och har fortsatt att tjäna passiv försäljning sedan dess. Men om du håller dig med det, kan du tjäna en rejäl mängd passiva inkomster som många andra har gjort tidigare och fortfarande är med denna tid för passiva inkomstinvesteringar. Om du kan visa fördelarna för dina kunder att bli en abonnent för dig kan du hålla dem uppdaterade och det är ett bättre värde för dem. En annan bra resurs för att sälja online är att använda Robert Beavers Zazzle. Jag svarar alltid med ”Naturligtvis!

De mailade med frågan vilka andra idéer hon hade. Men om du kan hitta ett sätt att komplettera din vanliga lönecheck med en passiv inkomstström, kan den extra inkomsten låta dig njuta av dessa enkla nöjen igen utan att gå i skuld. Om du är orolig för riskerna är du glad att veta att utdelningsaktier ofta anses vara konservativa investeringar.

Om du har bestämt dig för att skriva och publicera en e-bok kräver det lite ansträngning att konvertera den till en ljudbok och är ett bra sätt att stärka din inkomst. Du kan starta din webbplats för mindre än kr5 per månad med Blue Host och spendera bara några timmar i veckan för att bygga den medan du väntar på att den ska börja producera den inkomst du kan räkna med. En prenumerationssajt kan vara en mer pålitlig inkomstkälla än annonsförsäljning, eftersom dina prenumeranter betalar dig i början av varje månad. Jag kommer att lära dig att vara rik, är ett utmärkt exempel på att förstå hur man växer och får pengar på en nischblogg och genom digitala produkter. Vad som fungerar i den produkten idag kanske inte är tillämpligt på sex månader eller ett år. Du behöver inte veta photoshop för att göra saker som det här. Klienten betalar dig en gång och båda går vidare. Ett annat populärt exempel är fastigheter.

Onlineföretag Som är Skalbara Aka Restinkomster

Att börja från början kan ta mycket tid och resurser. Och det är fantastiskt hur mycket innehåll YouTube-tittare konsumerar. Populära stilar som elbilar (särskilt Tesla och Toyota Prius), stora SUV: er och sportbilar (inklusive vintage konvertibler) kan gå för så mycket som kr100 eller mer per dag. Tradingdiary pro: handelsdagbok för aktier, optioner, futures och forex. Kolla in StreetShares här och komma igång för kr25.

Investera I Indexfonder

Vad är det du önskar att det inte finns? Du investerar pengar i ett företagsaktie och du får en utdelning och uppskattning av investeringen. Men det finns mycket mer arbete än du kanske tror. Hur man upptäcker och förebygger skadlig programvara för kryptbrytning. Jag älskade hur ni förklarade var och en och gav resurser för att komma igång. Om du inte råkar sitta på berg av lediga kontanter, är den goda nyheten att det fortfarande finns många sätt att börja bygga passiva inkomster.

Du kan köpa in obligationer individuellt eller sätta syn på ETF: er och fonder som inkluderar obligationer. Det finns massor av alternativ. Den mest populära robo-rådgivaren är Betterment - som du kan konfigurera för att automatiskt investera i och de kommer att hantera resten åt dig. När du får ett visst antal visningar tjänar du kontanter. Gaming-bärbara datorer är fortfarande ett otroligt stort och konkurrenskraftigt utrymme. Dela din tanke i kommentarerna. Om du har ett kreativt öga kan du enkelt sälja dina bilder online.